20111021

no title

seharian aku terperap dalam bilik baca buku.rajin.aku rajin.buku apa?buku novel?sila hantuk kepala saya kat dinding.


aku fikir aku perlu berubah


bersusun,  bersepah sepah semua buku buku didalam bilik. bukan buku sahaja. semuanya. sebulan,dua bulan. hampir tiga bulan aku membiarkan segala gala nya bersepah seperti kapal karam. bukan aku malas nak kemas. tapi aku sendiri tidak ada rasa keinginan untuk mengemas.(tettttttttttt tipu...tipu...adda tipu...x kan lah dia pemals tahap gaban macam nie sangat kan...anda percaya???x kon lah!!!) 



bukan apa. aku tahu,ia memerlukan hanya beberapa saat untuk kelihatan kemas. selepas beberapa jam kemudian,akan kembali bersepah semula. bukan kotor. tapi bersepah. satu perkataan yang mempunyai makna yang berbeza sekali. harap anda mengerti.

hari ni hari jumaat. semua orang tahu,hari ini hari jumaat.,naik kelas,dapat jadual tarikh access. fuhh~ hilang sedikit tekanan dalam otak aku. selama beberapa hari ini,itu yang merisaukan aku. aku risau. aku runsing memikirkan tarikh access yang masih tak dapat lagi. sekaligus menyebabkan aku jadi stress.

alhamdullillah..

syukur,lega bila aku meneliti setiap lukisan drawing aku

setiap design report,design concept,rendering,colour proposal yang tertulis. tak terlalu padat dan aku masih ada ruang untuk bernafas. subjek subjek model making dan ex com sangat-sangat memerlukan daya tahan yang kuat....harap-harap sebelum access aku dapat siapkan sebelum 31/10/2011 nie... sungguh menyakitkan sel otak aku.tapi tak mengapa.aku akan berusaha sehabis baik untuk kali ini.. 

menggaru kepala yang tidak gatal.

pray 4 me walaupon dalam mimpi....


31/10/2011
1/11/2011
2/11/2011
3/11/2011
4/11/2011