20130723

E.C


tadaaaaa...... ^_^ 

'Do you see what I see?' yang di tunggu-tunggu ... was born dr Angell .. bulan ramadan kua nye...bulan yg mulia...minggu depan...bagus bagus.... setelah 2 thn menunggu
(eh 2 thn ke -_-' ) hee setelah mengunjung blog si angell nih berjuta kali.. si anonymous nih akan mengeluarkan seketul baby nya yg pertama... ohh tahniah tahniah....baru dpt tgk gambo dr en google nih dah feeling excited ..tuan tanah mesti tersenyum sampai raye haji kan... hehe btw Mr. Google has the all the answers? Oh dear.... *shake hand* kangkdang anda membantu...
maceh maceh.... @_@

so Check It Out..hikayat nye begini lerr...

Kali pertama mereka bertentang mata. Masing-masing dah ada pandangan sendiri. Dan tak sangka pula Tengku Aaron ini memang gila orangnya. Sangat-sangat tak terduga sikapnya. Kalau tak gila, apa perkataan paling sesuai nak digambarkan kepada orang yang tiba-tiba ajak kahwin padahal kenal tak sampai dua jam?

Demi syarikatnya, Damia buat keputusan gila juga! Tak ada jalan keluar melainkan cakap, “saya setuju!” Damialetakkan syarat dengan harapan Tengku Aaron batalkan niatnya.

“Awak jangan menyesal pula kahwin dengan saya. Sebab saya ni pisau cukur...”

“Oh, ya?! Kalau cap Gillete Mach3 Turbo, aku lagi suka. Kikislah banyak mana harta aku. Aku tak kisah. Harta aku bertimbun-timbun…

Gagal dan gagal. Akhirnya bersatu juga! Bagi Tengku Aaron semuanya tak lebih daripada sebuah eksperimen saja. Dan bagi Damia, selagi belum lafaz talak terucap, selagi itulah maruah Tengku Aaron akan dijaga. Berjayakah Tengku Aaron Shah meneruskan eksperimen cintanya?

p/s:macam best kan...hahaha dh bace sikit...mmg nampak best tp tuan tanah kate:
Saya harap semua berpuas hati dengan novel ni..terlalu banyak kekurangan dalam novel tu. Saya akui..
## saya sangatttt takut kalau2 ada orang cakap 'this novel does not worth waiting..' lain orang lain cita rasa..huhu

p/s: Lain org lain persepsinya...Tu la..ikut persepsi memasing.Aq tak kira ada 'seni' ke 'metafora' ke..jnji nobel hahah
p/s: heee :DDDDD <- can't you seeeeeee?! I am this ( :DDDDDDDDDDDDDDD ) happy! :DDDDDDDDDDD
p/s: pinjam ayat tuh lg n lg heee jgn mara anonymous

No comments:

Post a Comment