20130531

no tittle boleh...



seketul lagi novel yang baru habis bace….sequel kedua ym berbicara..hanni ramsul..makhluk nenovel yg aq suke gaye tulisan die…yang penulisannye cepat dihadam… yang suke menyentuh perassan pembace… yang berani bawak watak berat berat..kalau mati mati kan je..kalu cerai cerai sungguh sungguh..yang time tuh hero die memang buat keputusan guna sebelah otak je..

tapi kebanyakkan nye ler cerpen die je yg die memang bagi sedih bagai nak gilew… and kalau yang novel die pulak beliau akan bagi tangisan yang bahagia…klise ler sedih dulu baru bahagia!!! tapi sape kisah janji best…

selalu gak ikut blog kak hanni dekat manisnye kenangan….n ade dua cerpen yang aq suke n masih sedih dua cerite nih kalau bace lagi…sumpah sedih gle…air mata..air hidung semua kua….ape pasal ntah die buat sedih gitu…waaaa cite pisah pisah nih mane je x sedih kan…org gle pon taw sedih…tgk tajuk pon dah deep!kalau rase nak cuci mate tuh kasi bersih berkilat-kilat ..sila lah bace cite nih..x rugi pon..10 minit je…


rightio cerite ym terus berbicara nih mmg x berat berat mne pon…die dah kate awal awal cerite nih just happy happy family…..bace punye bace memang ade tang yang sedih nye…dah ler bace dalam kereta…tetibe bijik mate nih merah je….terok gak ler dlm 20 minit menahan tangis.. hehhh sebab tuh ler aq suke bace novel bcoz time tuh ler aq nak nagis bagai nak rak…ngeeee

en firdaus n tiya mmg pasangan yang romantic de amor.. komunikasi dalam hubungan itu perlu! suami adalah sahabat and anak sulong ok (eh kaitan pulak)…sharing is caring…satu dalam seribu mybe..memang rare untuk kes en firdaus nih….pengalaman seorang suami yang rasa sendiri macam mana keadaan seorang isteri bila mengandung.dia yang morning sicknes.dia yang alahan.dia yang loya-loya time wife dia pregnant.sampai wife dia nak bersalin pon,dia jugak yang rasa sakit tu.en firdaus yang awesome kan ? :) hahah Nampak sangat die sayang beno bini die tuh..^____^

buku yang last last aq nak bace sebab adik aq sorok..senget betol budak tuh…aq pulak boleh amnesia novel nih…pelik binti ajaib kan….untuk kak hanni time pesta buku walaupon banyak kali dpt jumpe die…tp x dapat pun nak mintak sign die bcoz aq lupe nak bawak novel nih….sedih golek kanan kiri gak ler…tp x pe lah yang penting untuk semua penulis novel yang aq sayang sampai ke haty dapat bookmark yg di tempah khas tok dieorg weee….tu je yang mampu…. X_x

en khat yang pro....agak agak borink aq mmg rayau tempat die...
mmg owsome Islamic calligraphy beliau....

nih aq nye....hahaha
untuk penulis novel sume..aq lupe pulak nak tangkap gambo..
owhhh man
so sad ok..
ape pasal ler aq x take note...
urm x_______X

p/s:ttbe kat umah nih wujud sekoq kucin...hehh x suke memule...erk bukan benci tapi alah..
tapi kucin nih mmg makhluk pandai amik hati kan...sakit aty betol..nak buang pon x sampai ke haty...
selamat ler ko comey n tatasusila yang disiplin...kalo x dah lame hantar umah-umah kebajikan..
n aq nak name kan die atok aci kan..ngee mcm sesuai beno name tuh ngan makhluk berbulu tuh..
lg lg aq x de atokk...haaa cun ler..yeay

No comments:

Post a Comment