20110826

yea dah nak raya...!!!!

bila nak raya? bila masing-masing sibuk meng tag gambar ucapan hari raya kat facebook...punya excited aq on facebook...tengok tengok...notification berpuluh-puluh...rupanya komen dari tag photo je...hampes sungguh...O_o


bila nak raya? bila ringtone sms x habis-habis nak berbunyi,masing-masing berlumba mesej sape paling best,okey aq mengaku,aq nih paling malaz nak taip mesej kat hp..paling rajin pon hanya akan forword kan mesej raya pada orang yang terapat dan yang tertentu je...membazir kan amalan syaitan haha alasan lo...O_o.


bila nak raya? bila meletup sana sini. berapi sana sini. bak kata pepatah sekarang, melayu main mercun, cina bakar mercun. sebab tu laa orang melayu banyak tercedera bila bermain mercun. jadi, hati hati ya. aq pon dah jadi mangsa kekejaman mercun semalam. susah gak duduk umah sewa ala-ala flat nih..dieowg sume terlebih pandai. orang baling mercun tempat takde orang. tapi dia baling mercun depan n belakang umah aq. tiba-tiba rasa ada kat palestin pulak. tetibe gak rase jadi mangsa bom. x de sivik punya anakjiran. nasib mercun mancis letup dua kali tu je. agak bengang laa telinga aku ni. bengang lagi hati ni. terhantuk gak lah kepale aq nih coz terhantuk ngan kuali tempat aq nak masak. nasib aku tak tercedera. huh..!!!!!

bila nak raya? bila para-para blogger update blog dorang untuk wish selamat hari raya.dan termasok lah aq...

bila nak raya? bila mak bulan dahh lahirkan anak bulan laa. hhe. 
SELAMAT HARI RAYA kowang sume :)

bila nak raya?bila barang raya dah beli..baru best nak raya...tapi yang sadis nye satu apa pon x beli lagi...sob sob sob...sedeyyy nih...cepat lah  esok tiba...x sabar nak balek kl....:d

p/s:gila killer punya lect macam x bagi kami cuti raye sakan je..."saya nak tengok design awak sume nih naik cuti raya k..jgn nak bagi alasan saya x sempat coz kena beraya umah nenek angkat saye belah atok awak....saya x nak dengar !!!saya tahu design influence awak sume siap sekali dengan warna sekali dengan art marker..." sekali gedebak gedebuk 20 xsgment dtg...what the fish~!!!!!!!!!!!!!.....tapi pape pon aq ADDA akan beraya dulu walau ape pon yang akan jadi...wahahahahahhaha(gelak jahat------>>>O_o)

best nye kalo bunga api aq api die mcm nih....
kompem kompem aq lari dulu..huhu

2 comments:

  1. SELAMAT HARI RAYA BABE!
    MAAF ZAHIR BATIN ! :D

    ko jgn main mercun tau.
    ko tutup telinga je. haha

    p/s:dwet raye jgn lupe share ngn aku.kui3

    ReplyDelete
  2. huhu selamat hari raye gak ain...x sgke ko blog ko hidup g eheh
    x malaz lah nakmain mercun bunga api sgala bagai....aq tukang mkn rendang ayam ketupat lontong kuah kacang je...duit raye...huhu sob sob susah lah pulak nk kutip tahun nih...so x ley lah kungsi ngan ko...ahak

    ReplyDelete